Effectmachines Rotterdam

WAVE FLAMER EXPLO HUREN

De X2 Wave Flamer van het Oostenrijkse merk Explo is een vlammenmachine met spectaculaire opties. De Wave Flame schiet zeer snelle en nauwkeurig de vlammen tot een hoogte van maar liefst 10m. De branderkop kan tijdens show worden gedraaid, waardoor de vlammen een zwaaiende beweging kunnen maken van links naar rechts

Lees meer
Effectmachines Rotterdam

GALAXIS G-FLAME HUREN

De G-Flame vlammenwerper van Galaxys produceert vlammen van variabele grootte. De machine maken gebruik van een aerosol spuitbus, Gasvormig propaan of Vloeibaar Propaan. Vlamhoogtes zijn variabel van 4 meter op gasvormig propaan tot 7 meter op vloeibare propaan.

Lees meer
Effectmachines Rotterdam

EXPLO POWERFLAME X2 HUREN

De Power Flame vlammenwerper van het merk Explo produceert vlammen van +/- 15 meter hoog. De machine maakt gebruik van vloeibaar propaan en stikstof. Door de behoorlijke grootte en hitte van de vlam is deze enkel buiten in te zetten.

Lees meer
Effectmachines Rotterdam

STAGE FLAME

De Stage Flame kan met een 500 grams spuitbus circa 200 vlammen van 4 meter hoog produceren.

Lees meer
Effectmachines Rotterdam

FIRE JET SAFEX

De fire jet safex is de meest veilige vuur effectmachine. Tevens heeft de machine een uitstoot van 4 meter.

Lees meer
Effectmachines Rotterdam

FLAMANIAC

De Flamaniac kan in 5 verschillende richtingen vlammen vuren en tot wel 6 meter hoog. Het systeem werkt met vlammenvloeistof.

Lees meer
 

Vuur systeem verhuur

Effectmachines Rental heeft een grote hoeveelheid vuur systemen waarmee u een vuureffect kun genereren. De vlammenwerpers welke wij aanbieden komen zeer frequent voor in het gebruik bij shows en evenementen. We bieden u dan ook gebruik te maken van dit assortiment.

De snelste vlammenwerpers zoals de Safex Flame Jets hebben we in ons assortiment, maar zeer zeker ook de veelzijdige Stage Flame en spectaculaire Flamaniac.

Gezien de gevaren bij het gebruik van Vuur effecten, wordt  er uitsluitend geleverd aan professionals! Dat wil zeggen "u kent de producten" en "u bent technisch genoeg” dit vuureffect toe te passen. U dient dit ook aan te kunnen tonen