Effectmachines

Effectmachines Rent bezit het breedste assortiment aan special effects machines. U kunt bij Effectmachines Rent terecht voor vrijwel alle special effects genre’s.

Van Control gear waar u de aansturing regelt voor uw effecten zoals met een Effectivator 1 of Effectivator 4 een eenvoudig aan en uit schakeling voor effecten als CO2 jets, Stage Shot, Kabuki valdoek drop of een sneeuwmachine. Of gekoppeld aan uw sturingstafel waar wij zorgen voor DMX kabel tot aan DMX switch packs als ondersteuning.

U treft in het assortiment vrijwel alle effectmachines waar veelvuldig gebruik van gemaakt wordt op special effects gebied. We hebben het grootste assortiment aan de populaire CO2 jets. Wel bieden wij op gebied van de CO2 effecten een afspraak, we verplichten u bij een binnenproductie een CO2 detector af te nemen. Onoverkomelijk zijn de veiligheidsvoorschriften waar wij vinden dat onze branche aan dient te voldoen. Het biedt u, uw klant maar zeer zeker ook uw medewerkers een basis veiligheid waaraan u WILT voldoen.

Voor het assortiment aan Stadiumshots en Vlammen stellen wij wel de simpele eis dat u DE kennis bezit. Ofwel aantoonbaar dat u weet welke risico’s er verbonden zitten aan het gebruik van deze effectmachines. De klemtoon “veiligheid”  wordt in onze ogen juist het onderscheiden van de “niet professional” en wij u de meest spectaculaire show wensen maar zeer zeker ook de veiligste.

Blader gerust door ons assortiment en vraag uw prijslijst aan via Contact