Welkom bij “Effectmachines Rental”, de grootste verhuur dry-hire leverancier op het gebied van special effects. Wij verhuren apparatuur om special effects te creëren. Wat te denken van Co2 effecten, confetti, bubbel en sneeuwmachines, vlamsystemen en geurmachines. Zij vormen de absolute basis van een totaaloplossing voor elk evenement!

Effectmachines rental verhuurt onder andere de volgende merken in haar brede assortiment: Magic FX machines, Le Maitre, Snowmasters, SafexFlameJet, HazeBase en Retroscent Geurmachines.

 

Filosofie

Effectmachines Rental verhuurt op een collegiale manier een breed aanbod aan special effect machines aan professionele bedrijven. Wij voeren geen evenementen uit, maar verlenen wel advies bij het maken van de beste keuzes aan speciale effecten. 

 

Aanbod

Effectmachines Rental biedt:
  1. Dry-Hire van effect- en randapparatuur voor professionals
  2. Levering verbruiksproducten bij de effectmachines (oa. Confetti, brandvloeistoffen, etc.)
  3. Service en instructie bij gehuurde apparatuur
  4. Gecontroleerde en werkende apparatuur
  5. Collegiale prijzen
  6. Bescheiden handelsmerk logos op apparatuur en cases
  7. Terughoudendheid naar derden over aanvragen en bestellingen
  8. Indien gewenst of noodzakelijk kan Effectmachines Rental op locatie ondersteuning leveren 

 

Productaanbod: Bellenblaas machine, co2 machine, blower, blaster, electric cannon, voldoek drop, vuur, geur machine, sneeuwmachine, schuimmachine, wind machine, control gear, t-shirt gun.


Professionals only

Effectmachines rental levert haar apparatuur alleen aan professionele bedrijven. Als huurder van beschikt u over aantoonbare voldoende ervaring en technische kennis om met special effect apparatuur om te gaan. Tevens kan u de mogelijke gevaarzettingen onderkennen. 

 

Wie scharen wij als professionals?

Gezien de gevaren bij het gebruik van alle effecten leveren wij uitsluitend aan professionals. Dat wil zeggen: ‘u kent de producten’ en ‘u bent technisch genoeg’ om het apparatuur te gebruiken. U dient dit vooraf aan te tonen. Dit is voor ons op verschillende manieren te achterhalen. 

 

Veiligheid

Effectmachines Rental zal altijd adviseren en instrueren over veilig gebruik van de special effect apparatuur. De meeste artikelen zullen voor ervaren professionals, op basis van hun expertise, eenvoudig inzetbaar zijn.