Effectmachines Rotterdam

CONFETTI BLOWER SMALL

De confetti blower is erg handig om een constant effect te creëren en aan het decor of een truss gemonteerd worden.

Lees meer
Effectmachines Rotterdam

CONFETTI BLOWER LARGE

De grote variant confetti blower. De krachtigste blower die zorgt voor een constante toevoer van confetti.

Lees meer
Effectmachines Rotterdam

CONFETTI SWIRL FAN

Met de huur van een confetti swirl fan kut u tot wel 2kg confetti per minuten uitstoten. Perfect voor een constant effect.

Lees meer
Effectmachines Rotterdam

CONFETTI BLASTERS WOOFERS L

De confetti blaster woofer L is erg geschikt voor verhuur bij evenementen waarbij een groot bereik van confetti nodig is.

Lees meer
Effectmachines Rotterdam

BLASTERS WOOFERS XL

Het huren van de confetti blaster XL is perfect voor het creëren van korte maar krachtige effecten met een groot bereik.

Lees meer

Confetti blowers en blasters huren

Blowers en Blasters van Effectmachines bieden u de brede mogelijkheid om confetti over verschillende afstanden te verspreiden. Van kleine confetti blowers voor de kleinere locaties tot aan blowers van groter formaat, u vindt de diversiteit aan confetti blowers en blasters terug binnen het assortiment bij Effectmachines Rental.

U kunt ook voor de Confetti Swirl Fan keizen. Deze wordt ook wel dwarrelaar genoemd. Zo kunt u confetti van boven het publiek of podium naar beneden te laten dwarrelen. Met een minimale hoogte van 6m heeft u al een mooi bereik met de Swil fans.

Binnen het assortiment van Effectmachines Rental vallen de al “oude” Confetti blasters ook wel confetti woofers of Supershooters genoemd niet weg te denken. De Confetti verspreiders met CO2 hebben een mooie historie aan shows en het in grote hoeveelheid verspreiden van uw confetti. De confetti blasters zijn ook bij Effectmachines Rental in 2 maten leverbaar.