Effectmachines Rotterdam

Antari B-200 Bubbelmachine

De Antari B-200 bubbelmachine is een bellenblaasmachine uitgerust met Antari Double BubbleWeels, dat resulteert in een enorm aantal bellen en bubbels. De drie ventilatoren in de B-200 van Antari zorgen dat de bellenblaas zich wijd en breed verspreiden tot circa 6m.

Lees meer
Effectmachines Rotterdam

Bubble Master

De Bubble Master is ontwikkeld voor het gebruik in clubs, disco’s, drive in shows en theaterproducties. De enorme output van wel 6000 bubbels per minuut, maakt dat de Bubble Master machine uitermate geschikt is voor gebruik op grotere locaties en podia.

Lees meer
Effectmachines Rotterdam

SMOKE BUBBLE BLASTER HUREN

Binnen het assortiment van Effectmachines Rental is nu ook de Smoke Bubble blaster van Magic FX te huur. Deze nieuwe bubbel machine genereert ca. 6000 bellen per minuut waar je de bellen ook kunt voorzien van rook in de bellen.

Lees meer
 

Bellenblaas

Effectmachines Rental heeft een grote diversiteit aan bellenblaasmachines. Van kleine tot aan grote bellen en van veel tot aan weinig output.

Voor al uw shows kunnen wij een passende oplossing bieden voor het gebruik van bellen. Bij Effectmachines Rental huurt u de beste kwaliteit bellenblaasmachines voor iedere locatie. Tevens leveren wij alle benodigdheden voor de bellenblaasmachine!